Arvsblod skickad till tryck!

Efter att ha fått hjälp med korrekturläsningen har jag nu lagt in ändringarna i manuset. Det kändes riktigt skönt att vara klar med den delen och nu hoppas jag bara att vi lyckats fått bort så många småfel som möjligt. 

Efter att alla ändringar var inlagda i manuset var det dags att sätta inlagan (själva designen på texten). För de av er som inte känner till denna process så kan jag säga att det är ganska avancerat, men att det likväl går att lösa utan professionel hjälp om man har datorvana och bra datorprogram. Själv har jag använt Indesign och resultat har blivit riktigt bra!

Arvsblod är nu skickad till tryck i Polen, känns spännande och roligt. 

/Albin Hedström

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln