Semester!

Nu är det äntligen dags att dra hem till västkusten. Ska bli jättekul att träffa min familj igen, inte minst min lille systerson Anton.

Jag kommer vara i Grebbestad i ca fyra veckor och under den tiden kommer jag inte arbeta mycket med uppföljaren till Arvsblod (jag har hittills bara skrivit några få kapitel). Istället är tanken att jag ska börja skriva mer på nästa bok i höst. Nu behöver jag semester! =)

Försäljningen av Arvsblod har gått bra och det vara många fler bekanta, vänner och kollegor som köpte boken än vad jag räknat med, jättekul! Att nå utanför min bekantskapskrets är dock svårare. Jag har dock lite tankar och idéer om detta som jag kanske snart ska förverkliga.

/Albin Hedström 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln