Radio Prime, intervju om Arvsblod

För ett tag sedan var jag och besökte Radio Prime där jag berättade om Arvsblod och mitt skrivande som helhet. Det var min första radiointervju och jag måste säga att det var en trevlig upplevelse. 

För de av er som inte hade möjlighet att lyssna på intervjun när den sändes på radio så går det nu att lyssna på den här nedan. 

I övrigt börjar min semester nu lida mot sitt slut och efter att ha tillbringat snart 4 veckor på västkusten ska jag snart bege mig hem till Norrköping. I samband med att semestern tar slut och vardagen kommer ska jag ta tag i skrivandet på uppföljaren till Arvsblod. Jag har ännu inte kommit på någon titel, men jag har iaf några tankar om det.

/Albin

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln