Hårt arbete, ny intervju i NT, samt Arvsblod i Söderköpingsbokhandel

Nu är semestern verkligen slut! Förutom att jag nu är tillbaka på Ramunderskolan, det ska bli kul att snart träffa alla elever igen, så har jag också börjat skriva på min nästa bok. Det kommer givetvis ta lite tid att bli klar med uppföljaren till Arvsblod, men jag tror ändå att det kommer gå något snabbare än arbetet med Arvsblod gjorde.

Förutom att jag börjat arbeta -- i dubbel bemärkelse -- så har jag idag också blivit intervjuad av NT (Norrköppings Tidning). Vi pratade om Arvsblod och om mitt skrivande som helhet. Det var mycket trevligt. Jag vet inte ännu om intervjun bara kommer i papperskopian eller om den också kommer online, men jag kommer hålla utkik. 

Jag har också haft lite kontakt med Söderköpings bokhandel, Sveriges äldsta bokhandel, och de har nu köpt in Arvsblod. Känns jättekul!

/Albin

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln