Nyheter om uppföljaren till Arvsblod.

Senaste tiden har jag haft fullt upp med skrivandet på min kommande roman, som är en direkt uppföljare till Arvsblod.

Trots att arbete med den nya boken, ja den är fortfarande utan titel, går långsamt så känns det likväl som att jag hela tiden kommer framåt och jag känner mig nöjd med resultatet än så länge. Eftersom att jag arbetar heltid som lärare, och dessutom försöker ha iaf lite fritid, kan jag dock bara skriva någon timma om dagen.

Om jag jämför denna uppföljare med Arvsblod så tror jag att den är något mer intensiv och lite mer actionfylld. Längtar redan nu tills den är klar och kan möta er läsare. I nuvarande skrivtakt kommer det dock ta ett tag och jag skulle gissa på att boken är klar för utgivning någon gång runt julen 2016.

Vad händer då med Arvsblod? Jo, det finns lite nyheter och den största är väl att jag inom kort kommer göra verklighet med mina planer på att ge ut en e-bok. En hel del av detta arbete är redan klart och jag väntar bara på en liten detalj som jag har stora förhoppningar på, men mer om detta får ni höra snart.

/Albin 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln