Julförsäljningen på Tanums shoppingscenter

Förra helgen var jag på julmarknad på Tanums shoppingcenter. Tillsammans med andra författare från västkusten sålde jag böcker och mötte läsare. Trots att jag inte sålde jättemånga böcker, var det trevligt att träffa både andra författare och olika läsare. Strömstadstidning kom också förbi och gjorde en intervju med mig, vilket var kul. Förhoppningsvis får man lite publicitet.

Jag närmar mig sakta men säker 300 sidor skrivna i min nya bok. Inom kort kommer jag gå ut med namnet på den och även visa upp framsidan. Känns riktigt kul och hittills känner jag mig riktigt nöjd med den. Om allt fortsätter i denna fart så kommer jag kunna hålla min deadline och ge ut den till nästa jul. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln