E-bok med nytt omslag!

Arvsblod som e-bok Arvsblod som e-bok

Nu händer det mycket grejer. Inom mycket kort kommer Arvsblod även finnas som e-bok, och det med ett helt nytt omslag!

Just nu håller jag på att fixa med de sista detaljerna med att förbereda e-boken, så med andra ord har jag en liten skrivpaus från Blodsband, min kommande roman. En sak är dock klart; det nya omslag till e-boken. Detta är ett omslag som Whipmedia har skapat till mig till förmån för Läkare utan gränser. Jag tycker det är riktigt snyggt, och än snyggare är det i sin helhet (baksida, rygg, och framsida).

Jag var nöjd även med det gamla omslaget men har insett allt mer att ett tecknat omslag kanske inte riktigt passar till de typer av böcker jag skriver.

Köp gärna e-boken när den är klar :)

Hela omslaget
Hela omslaget

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln