30 år - men ingen kris

Jag och (lillebror) Philip Jag och (lillebror) Philip

Idag fyllde jag trettio år, så det är väl lika bra att ställa den obligatoriska frågan: börjar jag känna mig gammal? Som de flesta andra så trodde jag väl att trettio skulle kännas jättegammalt när jag var i tonåren, men nu när jag nått den (mogna) åldern så tycker jag inte att det är så märkligt.

Förvisso har jag säkert förändrats de senaste tio åren. Många kompisar skulle nog säga att jag blivit lite tråkigare, lite allvarligare. Men själv så vill jag nog se mig som lite mer mogen, lite mindre intensiv, och mer förnuftig. Hur som helst; till största delen känner jag mig lika ung som för tio år sedan, och jag skulle gissa på att det mesta är sig likt.

I helgen var jag i Göteborg och firade med goda vänner och därför har jag haft ledigt från skrivandet. Skrivandet på Blodsband har annars senaste tiden gått mycket bra och jag ska försök hålla tempot uppe kommande månad. Jag ska också göra om hemsidan och börja titta på hur och när jag ska trycka upp nytrycket av Arvsblod. Jag har också redan nu lite smått börjat skissa på idéer till min tredje bok. Den kommer bli något helt nytt och annorlunda. Men mer om det längre fram, närmaste månaderna är det fullt fokus på Blodsband som gäller.

Tack alla som gratulerat mig på min dag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln