Sista ordet är skrivet!

Idag skrev jag ned sista ordet i Blodsband. 407 sidor och 162 807 ord är boken totalt i nuläget – med andra ord snäppet kortare än Arvsblod.

Jag önskar att jag var klar med boken, men dessvärre börjar nu det riktiga arbetet. Nu ska jag själv läsa igenom boken några gånger – vilket jag hittills inte gjort en enda gång! :/  Jag kommer försöka skala bort felaktigheter och finslipa såväl språk som innehåll. Därefter ska boken provläsas av andra. Sedan följer korrekturläsningar i flera omgångar och därefter kanske ytterligare provläsningar.

Som ni förstår är det långt kvar innan jag kan trycka upp Blodsband och arbetet innan kommer ta både tid och vara delvis mödosamt. Tur att jag har vänlig släkt som hjälper mig och dessutom lärde jag mig mycket när jag gav ut Arvsblod så en del av arbetet borde gå lättare denna gång.

Hur som haver; Blodsband kommer bli en mycket bra uppföljare till Arvsblod. En uppföljare med stundom högt tempo och mycket spänning. Jag hoppas den kommer uppskattas!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln