Blodsband - nästa steg inleds!

Efter att ha arbetat hårt en period så skickade jag idag in Blodsband till provtryck. Detta innebär inte att jag är färdig med boken. Tvärtom återstår stora delar av det hårda och ofta "tråkiga" arbetet innan jag kan ge ut boken. Första steget är nu dock taget och under sommaren kommer mina provläsare för första gången läsa boken. Ska bli spännande att se vilken respons jag kommer få.

Tills jag fått denna feedback från mina provläsare kommer jag ta en paus med arbetet på Blodsband för sedan återuppta det någon gång i augusti. Närmaste veckorna ska jag vila från allt som har med mitt författande att göra och försöka stressa ned. Så här i slutet av maj har jag ändå tillräckligt att göra i mitt jobb som lärare. 

Någon gång under juli kommer jag äntligen trycka upp nya upplagan av Arvsblod. Ska bli kul att se hur det nya omslaget kommer se ut! Fram tills dess går Arvsblod bara att köpa som E-bok

 

Etiketter: blodsband arvsblod

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln