Semester!

Sommaren är här och det känns underbart att ha semester. Jag har redan begett mig hem till Grebbestad och kommer vara här i sex veckor. Det blir en del snickerier och annat arbete på pappa och mammas nya hus, men mest ska jag försöka att ta det lugnt och varva ner.

Nyutgivningen av Arvsblod kommer allt närmare och jag är egentligen klar med alla redigeringar – som trots att de är små tagit lång tid. Nu väntar jag bara på några tryckprover från Polen för att se om jag ska välja matt eller blank framsida. Nyutgivningen av Arvsblod är satt till 30:e aug.

När det kommer till Blodsband har jag nu tryckt upp provläsningsexemplar som mina provlärare har fått. Därefter följer säkerligen en hel del redigeringar och sedan även mycket korrektursarbete. Min förhoppning är likväl att hinna ge ut Blodsband innan julen är här.

Eftersom att jag för tillfället inte kan arbeta något på Blodsband, har jag redan börjat snegla en del framåt mot nästa bokprojekt som kommer bli något helt nytt. Utan att säga för mycket kan jag säga att det kommer vara en historisk roman som tar med läsarna till en mestadels glömd tid. En tid då oerhört stora förändringar skedde i det som idag är Sverige. 

Jag önskar er alla en god sommar! Själv skall jag försöka njuta så mycket som möjligt av västkusten – Sveriges framsida!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln