Vad händer i höstmörkret?

Det var ett tag sedan jag skrev här. Jag har inte tagit paus från författarskapet utan arbetar hela tiden på. Just nu pågår dock mycket redigeringsarbete med Blodsband och därför är tempot för min egen del mycket varierande. Det gör mig inget, utan tvärtom tycker jag att det är skönt att dra ner på tempot – jag arbetade ju mycket hårt hela våren och förra vintern med mitt skrivande.

Det som däremot är lite synd är att jag måste flytta fram publiceringsdatumet för Blodsband. Det finns nämligen ingen möjlighet att bli klar med boken till jul vilket var min första ambition. Istället blir det någon gång under våren eller tidig sommar som Blodsband kommer släppas för försäljning.

Även om det är synd med förseningen så känns det ändå rätt bra. Jag känner mig säker på att Blodsband blir en bra uppföljare till Arvsblod och min förhoppning är att ni läsare kommer finna den än bättre.

Eftersom att arbetsinsatsen med Blodsband för tillfället varierar kraftigt har jag så smått börjat arbeta på min tredje roman. Den är ännu odöpt och fortfarande i ett mycket tidigt stadie. Det jag dock kan säga är att den kommer bli något helt annat är Arvsblod och Blodsband. En stenålderssaga som kretsar kring kulturkrockar i Bohuslän för 6000 år sedan när de första bönderna anlände. Jag ser fram emot att få börja skriva på denna bok på riktigt, men än ligger det något år fram i tiden.
För er som ännu inte köpt min debutroman, Arvsblod, gör det via Bokus eller Adlibris. Ni hittar den uppdaterade upplagan där.
Ha det bra i höstmörkret!
/Albin

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln