Läs Kim M Kimselius fina rescension av Albin Hedströms debutroman, Arvsblod!

Med alla betyg som ska sättas och allt annat arbete som måste vara klart innan jullovet har senaste tiden varit ganska tuff på jobbet. Därför kändes det extra kul att i fredags få en mycket bra recension av min debutroman, Arvsblod.

Det är Kim M Kimselius som recenserat Arvsblod och för er som inte vet det så är Kimselius en av Sveriges absolut mest framgångsrika egenutgivare och författare. Därför värmde det extra mycket att hon tyckte om min debutroman och hennes rescension motiverar mig till att kämpa vidare med skrivandet.

Kimselius skriver bland annat: ”En av de bästa fantasyböcker jag har läst på länge. Oväntade händelser och starka personer, gör det här till en mäktig berättelse som kommer att lämna spår efter sig in i framtiden. Läs den!

Läs gärna recensionen i sin helhet här!
Eller köp boken hos Adlibris eller Bokus!

Etiketter: kim m kimselius

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln