Nytt år, nytt liv!

4:e januari föddes min lilla dotter, Adele. Som de flesta av er kan ana, har senaste tiden varit full av både varierande och stormande känslor. Att känna sig maktlös och otillräckligt på förlossningen var svårt, men så här i efterhand är de starkaste känslorna som lever sig kvar stolthet och kärlek. Stolthet över min sambo – vilken kämpe hon är! – och givetvis kärlek för både henne och min dotter.

En sak jag vill lyfta fram är hur oerhört bra, vänliga och omsorgsfulla alla de sjuksköterskor, barnmorskor, läkare och undersköterskor som vi träffat den senaste tiden varit. Det spelar ingen roll om det varit under förlossningen, senare på BB eller ännu senare på återbesök – hela tiden har man mötts av en sådan värme. Tack alla på Norrköpings BB och förlossning!

Mitt skrivande ligger lite på is som ni förstår, men arbetet med Blodsband går likväl framåt. Jag kommer snart göra några – förhoppningsvis sista – ändringar i intrigen och sedan återstår i stort sett bara korrektur och textdesign. Min förhoppning är fortfarande att kunna ge ut boken i juni men givetvis kommer jag prioritera familjen först!
Om det finns några där ute som längtar efter Blodsband så kan jag dock säga att jag tror att ni kommer bli nöjda när den väl kommer. Jag är nöjd med tempot som i jämförelse med Arvsblod är snäppet högre, dock utan att förlora djupet i karaktärer eller miljöer.
Nu ska jag försöka njuta av några pappadagar innan jag återgår till lärarjobbet nästa vecka.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln