Arbetet med Blodsband fortskrider!

För några dagar sedan fick jag hem första korrekturexemplaren av Blodsband. Jag har inte helt bestämt hur jag ska göra med korrektursarbetet denna gång men tanken är i alla fall att arbetet snart ska vara igång. Sedan får jag se lite senare om jag kommer köra ytterligare en omgång med korrektur eller inte.

Jag börjar längta tills jag kan ge ut Blodsband och än så länge har jag en förhoppning att det kan bli innan sommarsemestern.

I övrigt är livet för tillfället ganska hektiskt som nybliven pappa och därmed har jag lagt arbetet med min tredje roman helt åt sidan. Jag tänker att jag kommer återuppta det till hösten lite försiktigt. Som jag tidigare nämnt blir det en stenålderssaga som kommer utspela sig i Bohuslän för ca 6000 år sedan. Det är något jag velat skriva långt innan jag började med Arvsblod och Blodsband och därför ska det bli kul när arbetet med den kommer igång på riktigt. Först gäller det dock att bli klar med Blodsband och därefter ska jag ta en liten semester från skrivandet.

Jag har den senaste tiden sålt mycket bra av Arvsblod. Till stor del beror detta på den bokrea jag deltagit på. Likväl känns det dock väldigt kul att nå ut till nya läsare. Jag blir stolt för varje ny läsare som uppskattar mina böcker. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln