Sista genomläsningen någonsin?

Jag har den senaste tiden lagt in lite ändringar i Blodsband. Det är små justeringar i intrigen som jag och min far pratat om. Han har vid detta laget provläst både Arvsblod och Blodsband mer än någon annan och ibland känns det nästan som om han kan mer om böckernas karaktärer och handling än till och med jag. 

Jag läser nu igenom Blodsband en sista gång innan jag i början av september skickar den till korrekturläsning. Så här i slutet av arbetet med en bok så börjar man bli rejält trött på att finslipa såväl språk som intrig. Men det är bara att bita ihop och kämpa på. Snart väntar nya projekt men först ska jag se till att Blodsband blir så bra som möjligt. Kommer känna mig stolt i december när den slutligen kommer ges ut.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln