Fotografering & Blodsband på korrekturläsning

I helgen var jag inne i Norrköping för att foto mig för det nya omslaget till Blodsband. Tanken är också att jag ska piffa upp min hemsida och sociala medier med lite bättre bilder.

Jag var på Fotografica och Håkan Dauvén tog bilderna. Det var en ny erfarenhet för mig och jag kände mig väl inte jättebekväm i början. Men det var roligt och jag tycker bilderna blev väldigt bra, så all tack till Håkan! Besök gärna Håkans blogg och titta på några av hans foton.

Blodsband är skickad på korrektur så nu väntar jag bara på att få tillbaka manuset. Därefter ska jag bara fixa textens layout innan det blir dags för tryck. Medan jag väntar på korrekturen passar jag också på att göra de sista ändringarna på omslaget, som till exempel att lägga till ett av de nytagna författarporträtten.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln