Blodsband klar, dags att vända blad!

Jag är trött, sliten och utarbetad, men nu är i alla fall Blodsband skickad till tryck.

November har minst sagt varit hektisk hittills både med familj, arbete och skrivande. Därför kändes det riktigt skönt att skicka in Blodsband till tryck igår kväll. Senaste tiden har jag gått över de fel som upptäcktes av korrekturläsaren och sedan har jag med hjälp av min far – ännu en gång – gått igenom lite små ändringar i intrig och språk. Kanske har efterarbetet med Blodsband tagit onödig lång tid, men i och med att jag inte kunnat arbeta lika kontinuerligt som med Arvsblod så har det varit svårt. Hur som helst: boken är nu klar och jag hoppas att ni läsare kommer uppskatta den.

Nu är det dags för mig att vända blad och på allvar börja arbetet med min tredje roman som blir en stenålderssaga som kommer utspela sig i Bohuslän för 6000 år sedan.
 

Adele 10 månader Adele 10 månader

Men allra först ska jag ta några månaders semester från skrivandet och bara bli en ännu bättre pappa. Lilla Adele som hunnit bli 10 månader förtjänar min fulla uppmärksammat när jag är hemkommen från arbetet.  

Etiketter: blodsband, adele

Kommentera gärna:

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln