Blodsband recenserad!

Blodsband har fått sin första recension! Det är Ewa Broberg (författare och bloggare) som recenserat boken. Hon skriver bland annat:

”Jag hade ganska höga förväntningar på den här boken, eftersom jag tyckte så mycket om första delen i serien. Och jag blev verkligen inte besviken! Tvärtom, kändes den här boken ännu bättre. Språket känns mer utvecklat och det finns ett djup hos karaktärerna som jag verkligen gillar. De känns trovärdiga och komplexa.”

Även resten av recensionen var positiv, vilket känns mycket kul för mig. Nu får jag kraft och motivation att fortsätta mitt skrivande.

Läs gärna hela recensionen här!

Så hur är då statusen för min tredje roman? Jo, jag hann skriva närmare 200 sidor under våren och har nu under sommaren tagit en paus. Det har känts lite halvsvårt att komma igång igen, men sådana här positiva recensioner ger en alltid motivation att fortsätta. Planen är fortfarande att bli kvar med det jag kallar för grovskrivningen av boken innan nästa sommar. Den ser dock ut att bli längre än väntat och kanske är det i själva verket två romaner jag arbetar på. Vi får se.

Nu ska jag fortsätta njuta av ledighet några veckor till innan både arbete och skrivande återupptas.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln